na vrh

Transport i ugradnja

Transport behaton ploča

Uz proizvodnju i prodaju behaton ploča, možemo ponuditi i usluge transporta i ugradnje. Transport behaton ploča radimo na osnovu dogovora, od skladišta do željene adrese. Za uspešan transport behaton ploča je neophodno da obezbedite mogućnost prilaza što bliže lokaciji na koju želite da bude isporučen.

Transport behaton ploča radimo kamionima različitih veličina, u skladu sa naručenim količinama i mogućnostima prilaza lokaciji na koju se isporuka vrši.

GALERIJA

Ugradnja behaton ploča

Ugradnja, odnosno postavljanje behaton ploča može biti komplikovan posao, posebno ako se radi popločavanje velikog broja kvadrata sa krivinama ili specifičnim oblicima površina. Na osnovu zamisli i nivoa detalja koji su uključeni u ugradnju odgovarajućih oblika behaton ploča, većina ljudi se odlučuje da posao ugradnje prepusti profesionalcima. Između iskopa, postavljanja tampon sloja i pravilnog korišćenja drenaže i upravljanja atmosferskim vodama, instalateri behaton ploča moraju da budu dobro obučeni i iskusni, kako bi bili sigurni da rade ispravno i da će krajnji rezultat biti kvalitetno postavljene behaton ploče.

Obuka izvođača radova mora biti kvalitetna, kako bi znali da uspešno planiraju posao, procene pravilan protok vode i razumeju različite tipove tla. Svi ovi faktori utiču na način i brzinu ugradnje behaton ploča, pa bi bilo dobro razmislite o tome da profesionalcima prepustite izvođenje radova. Ako biste sami ugradili behaton ploče, a da pritom ugradnja nije usklađena za zahtevima posla, odnosno kvalitetom izvršenih radova, troškovi prepravke i ponovnog izvođenja ugradnje behaton ploča od strane profesionalaca verovatno bi koštali više nego da ste ih angažovali na samom početku.

Ako ste zainteresovani za ugradnju behaton ploča u dvorištu, na prilazima ili bilo kojoj drugoj površini, kontaktirajte nas kako biste dobili više informacija i svoje ideje uspešno sproveli u delo.