na vrh

Prodaja behatona

Gde možete kupiti behaton ploče?

Mi smo vodeći proizvođač i prodavac behaton ploča u Novom Sadu i okolini. Sa velikim obimom proizvodnje i širokim asortimanom presovanih behaton ploča, dostupni smo za sve vrste projekata. Imamo razne oblike i dezene behaton ploča koje zadovoljavaju kvalitet i standarde, kako za ugradnju na privatnim, tako i na javnim površinama. Kada odlučite da želite da započnete svoj projekat popločavanja behaton pločama u dvorištu ili na prilazu garaži u nama ćete naći pouzdanog partnera.

Proizvodimo i prodajemo behaton ploče od 3, 4, 6 i 8 cm debljine u svim oblicima i dimenzijama.

GALERIJA

Kolika je cena behaton ploča?

Postoji mnogo faktora koji određuju cenu behaton ploča. U zavisnosti od oblika, debljine, posebnih zahteva i sl. cena se može dogovoriti na licu mesta. Za konkretnu ponudu prodaje behaton ploča potrebno je da znamo koji ja vaš izbor i o kojoj količini se radi, da li su vam potrebni pripremni radovi za ugradnju i na koji način želite da ugradnja behaton elemenata bude urađena.

U cilju što boljeg i detaljnijeg informisanja o ceni behaton elemenata, najbolje je da nas kontaktirate pomoću podataka na kontakt stranici.

POZOVITE NAS!

Brza isporuka behaton ploča

Uz proizvodnju i prodaju, obezbeđujemo i brzu isporuku behaton ploča, kao i mogućnost transporta do mesta ugradnje. Više o transportu i ugradnji behaton ploča možete pročitati na stranici transport i ugradnja.